2014. augusztus 30., szombat

Kegyeleti szertartás a koronázási szertartásjáték utáni "Romkertben"

... avagy DUX EMERICUS és a TABULA RASA táblája darabokra törve

Tisztelt Szerkesztőség!
Tisztelt Fehérvári Polgárok!
Tisztelt Önkormányzat és tisztelt Fejér Megyei Műemlék Felügyelet!
Tisztelt Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság és igen tisztelt Nemzeti Örökség Hivatal!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyarok Világszövetsége Fejér Megyei Szervezete és a Fejér Szövetség 2014. augusztus 29-én 16 órától kegyeleti szertartást tartott a fehérvári Nemzeti Sírkert és Emlékhely területén a "mohácsi vész" és II. Lajos magyar király elhalálozásának 488. évfordulójáról megemlékezve.

A megemlékezés a - kegyeleti szertartáshoz a helyszínen csatlakozott - székelyföldi látogatók tiszteletére a Székely Himnusz közös eléneklésével zárult.

Ez volt július 22. óta az első adandó alkalom, hogy a városvezetés által rendezett "koronázási szertartásjáték" miatt augusztus 22.-ig a látogatók és városlakók elől elzárt területre is léphettek a Fehérvárott eltemetett királyaink elhalálozási évfordulójáról megemlékező kegyeletgyakorlók, amelyre éppen az államalapító Szent István királyunk halálozásának és temetésének évfordulóján - bizony - nem kerülhetett sor.
A Szövetség tagjai a szertartás után látogatást tettek azoknál a sírhelyeknél is, ahova évszázadokkal korábban szeptember 1-én és 2-án két királyi hercegünket, Álmos herceget, II. (Vak) Béla királyunk atyját és Szent Imre herceget, Szent István királyunk egyetlen fiát - a korábbi kutatók által valószínűsíthetően - végső nyugalomba helyezték.

A kegyeleti szertartás résztvevői megdöbbenéssel tapasztalták, hogy Szent Imre (DUX EMERICUS) - a sírkert egyébként egyetlen jelölt - sírhelyének a múlt évi szertartásjáték során már megrongálódott latin feliratos kőtáblája darabokra tört - már helyrehozhatatlannak tűnő - állapotban hever a nyughely fedlapján.
Ezt látják Szent Imre sírhelyén a szertartásjáték óta a látogatók

Egy egyedi, több tonnás állványerdő építésére a három tiszteletjegyes előadás érdekében több tízmilliót költött e város, azonban az 1031. szeptember 2-án elhunyt Szent Imre kőtáblájának helyreállítására és megóvására sem töredék összeg, sem töredék figyelem nem jutott?!

Az alábbi képek egyikén szereplő kettétört "TABULA RASA" feliratos kőtábla is önmagáért beszél. A Magyarok Világszövetsége és a Fejér Szövetség TABULA RASA-ra kéri a városvezetést:
"Mennyit ér egy a Nemzeti Sírkert és Emlékhely területén felépített tonnás vasszerkezetben eljátszott koronázási szertartásjáték?".


A Szövetség tagjai 2014. szeptember 2-án a Szent Imre nyughelyeként tisztelt - ám július 22.-e óta megközelíthetetlen, mára darabokra tört latin feliratos kőtáblával jelzett - sírhelynél kegyeleti szertartás keretében azzal a felkiáltással fohászkodnak majd, hogy 


A sírkert látogatható területén elhelyezett feliratunk 2014. augusztus 15-én
Királyaink és  királynéink és királyi hercegeink, őseink emléke iránti tisztelettel:
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

A szertartás további képei:

4 megjegyzés:

  1. neményi lászlóné2017. június 25. 1:49

    Nem cirkusz kell anépnek!nem biznisz a múltTnem ott kell megrendezni a tórténelmi játékokat sem !ez érzékenység és kultúra kérdése!sem a temetőkben sem az emlékhelyeinken nem csinálunk "Cirkus Maximust "már eddíg is csak rombolták a ROMKERtEt az elmúltö7ven-hetven év alatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt bizony mi is így gondoljuk. Arról nem is beszélve, hogy mekkora az erkölcsi kára annak, hogy a szertartásjáték miatt több, mint egy hónapig nem látogatható a koronázó templom romja (a Romkert) 3/4 része (turisztikai szempontból gyakorlatilag nulla), hogy az állványépítők akarva-akaratlan érzéketlenségéről (káromkodásairól, az őrző szolgálat egyes tagjainak nyikhaj viselkedéséről már nem is beszélve. Aláírást gyűjtöttünk, átadtuk a polgármesternek, tárgyalást kezdeményeztünk, de képtelenek voltunk meggyőzni - sajnos nemcsak őt és a városvezetést, hanem számos nagyon értelmes "értelmiségit", akik képtelenek felfogni, hogy az állványerdő mennyire romboló azon a helyen, ahol a Habsburg korig királyaink és királynéink többségét koronázták és 15 királyt végső nyugalomba helyeztek. Arra hivatkoznak, hogy a templomokban is koncerteznek, egyszerűen képtelenek felfogni, hogy mi a különbség a cirkuszi mutatvány és az emelkedett esemény között. Mi nem adjuk fel. Megtesszük, amit lehet, hogy 2018-ban, Szent István halálának (aug. 15.) és temetésének (aug. 20.) 980. évfordulóján már ne rendezzenek állványerdős (cirkuszi) szertartás játékot a koronázó templom romjai, Szent István és megannyi királyunk és királynénk síremléke felett! Úgy legyen!

      Törlés
  2. A mai "romkert" egy világra szóló botrány, az ahogyan egyesek a régiről nyilatkoznak, már nem is minősíthető. Nincs a vezetésben semmi,csak egyéni érdek, az ősi rómaiak jelszavának - panem et circenses- csak a második felét ismerik: cirkusz az egész világ és azt csinálnak az egész városból.Meddig!!!

    VálaszTörlés
  3. ZSIDÓ VÉRSZOMJ, azaz az ELFAJZOTT ISTENGYILKOSOK (ROTHSCHILDOK!!!) NAPJAINKBAN ZAJLÓ IMMÁR ELKERÜLHETETLEN ARMAGEDDONJA!!!
    MOST KELL HATÉKONY ÖN ÉS NEMZETVÉDELMET TANÚSÍTANUNK MERT A KÜLSŐ ÉS BELSŐ ELLENSÉGEINK MÁR AZ ÁDÁMCSUTKÁNKON ÁLLNAK! 🌍-🌎-🇭🇺-😇🙏👈
    SZEMBEÖTLŐ, HOGY A MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG VÁLASZÚT ELŐTT ÁLL -- VÁLASZTHAT AZ ELMÚLT 30 ÉVBEN URALMON LÉVŐ PÉNZURALMI GLOBALISTA VÁLSÁGOKOZÓK -- A ROMLÁS ÉS PUSZTULÁS ÚTJÁN JÁRÓK ÉS UTÓDAIK, A FELÜLRŐL SZERVEZETT, VALÓDI RENDSZERVÁLTÓ CSELEKVÉSI TERVVEL NEM RENDELKEZŐK, ERÉNYJÓTÁLLÁST (garanciát) NEM ADÓ, VAGY A FŐÁRAMÚ MAGYARELLENES BŰNÖS MÉDIA ÁLTAL AGYONHALLGATOTT, ERÉNYJÓTÁLLÁST ADÓ 3. UTAS NEMZETI ERŐK -- AZ ÉLET ÚTJÁT AKARÓK KÖZÜL!!! 🇹🇯-🌍-😇👈
    „Rohadjanak meg. Ezeket a dolgokat nagyon sokan tudjuk, terjesztjük is egyfolytában, de hiába, mert az emberek nem akarnak ezekről tudomást venni, pedig már nagyon régóta az emberiség ezeknek a szemeteknek a rabszolgája.
    Gusztustalanok, undort keltőek, rossz rájuk nézni, hiszen hüllők és gorillák keresztezésével hozták létre a hidegvérű – nem e világi!!! – „beavatkozók”!!!
    Tulajdonképpen eredetileg Schild a családnevük, csak felvették hozzá a Roth toldalékot, mely a címerükben is látszik, a vörös szín.
    Látszik, hogy a JóIsten ellenében lettek idetelepítve a Földünkre. Ártani, gyilkolni és megsemmisíteni mindent és mindenkit, ami a Teremtő eredetét igazolja és „hirdeti”!!!
    Többször igyekeztem közhírré tenni azt, hogy a Rothschildok mint pokolfajzatok folyton a FöldAnya állítólagos túlnépesedését akarták, akarják (…abszolút illetéktelenül!!! – Istenkísértéssel!!!) „szabályozni”.
    Íme, egy összegzés, mely bizonyítja deviáns kényszerképzetüket, hogy ez a vérszomjas „uralkodni akarásuk” a Fenevad által van bennük kódolva: https://avilagtitkai.com/articles/view/kontrollalt-nepirtas-nanotechnologiaval-legyartott-szunyog-segitsegevel-oltjak-be-virusokkal-a-fod-lakossagat”
    https://www.youtube.com/watch?v=qaYw3lZ4gUc
    ÉBREDJ MAGYAR!!!
    Szerrel és tettel:BRiNDZa+TüNDe éVa GaBRieL+PáLoS TReND.

    VálaszTörlés