2016. február 5., péntek

A városunkba tiltakozni látogató zsidó és zsidó vallású honfitársaknak is szól e levél Hóman Bálintról

Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim!
 
Nagyon szomorú, amikor úgy az ellenzék, mint a zsidó testvéreink felhasználnak olyan eseményeket, melyekhez a lélek felemelése, a csendben való elmélyülés és a tisztelet megadása kellett volna, hogy társuljon (Holokauszt).
 
Mit tapasztaltunk?
 
Megemlékezéseket politikai (nemzetközi) nyomásra, támadásra és manipulálásra használnak fel!!
 
Esélyt sem adnak civileknek/népnek, hogy kifejezzék elismerésüket Hómán Bálint tudományos munkássága iránt, valamint fájdalmukat Hóman Bálint honfitársunk tragikus sorsa, meghurcoltatása és mártírhalála íránt!
 
Látszik, hogy ÖNÖKNEK SEMMIT NEM JELENT, HA VALAKIT A KOMMUNIZMUS ALATT MEGHURCOLTAK! MAGUKNAK SEMMIT NEM JELENT A TISZTELET KIFEJEZÉSE A TUDOMÁNYOS MUNKA IRÁNT!
 
Remélem, hogy egyetértünk abban, hogyha NEM LETT VOLNA MEGSZÁLLVA MAGYARORSZÁG, AKKOR SEMMILYEN, A ZSIDÓ TESTVÉREINK ÉRDEKEIT SÉRTŐ DÖNTÉS NEM JÖTT VOLNA LÉTRE. EZT VALAHOGY MINDÉG FIGYELMEN KÍVÜL HAGYJÁK! AZT IS FIGYELMEN KÍVÜL HAGYJÁK, HOGY:
 
Bűncselekmény hiányában felmentette Hóman Bálint néhai kultuszminisztert a háborús bűntett vádja alól, egyúttal hatályon kívül helyezte az 1946-os népbírósági ítéleteket a Fővárosi Törvényszék perújítási eljárásban pénteken kihirdetett elsőfokú, jogerős döntésében.
 
Népbírósági perében Szekfű Gyula és az akkor még fiatal Kosáry Domokos történész – aki a rendszerváltást követően a Magyar Tudományos Akadémia elnöke volt – kiálltak mellette!
 
Azt hiszem, ha hasonló vádaskodásokba kezdenénk, akkor a vádaskodó zsidó testvéreink körében is találhatnánk olyan személyeket, akiknek a szobrait/utcaneveket/épületek neveit el kellene távolítani.
 
Ha például, Szabó Ervinnek, (szül. Schlesinger Sámuel Ármin) elismerjük a tudományos munkáját, DE tudjuk, hogy "Nemcsak" a háborúvesztés miatt csonkították meg ilyen kegyetlenül Magyarországot, hanem ebben döntő szerepe volt a 133 napos Tanácsköztársaságnak, melyben Szabó Ervin is bűnrészes!
1919. március 21-én az antant-hatalmak által küldött ultimátum hatására – amely a román közigazgatás kiterjesztését írta elő a Tisza vonaláig – lemondott az addigi polgári demokratikus koalíciós kormány, a gyengülő szociáldemokraták pedig bevonták az addigra a munkások körében megerősödött Kommunisták Magyarországi Pártját a hatalomba: a két párt egyesült és kikiáltották a Tanácsköztársaságot, létrejött a proletárdiktatúra.

Semmi eredményre NEM vezet az egymásra mutogatás!

Diszkriminatív az a helyzet, mely szerint zsidó testvéreink felhasználják nemzetközi média kapcsolataikat, valamint azt, hogy az Amerikai kongresszusban nagy számmal zsidó származású képviselõk is vannak. Ez egy egyoldalú zsaroló politikát jelent, mellyel manipulálni lehet helyzeteket/országokat!

AZ IGAZSÁGHOZ NINCS SZÜKSÉG MANIPULATÍV SEGÍTSÉGRE!

Emiatt, az a helyzet alakulhat ki, hogy elég, ha bizonyos csoportok szólnak a nemzetközi támogatóknak annak érdekében, hogy bármit megakadályozzanak, függetlenül annak az igazságtartalmától!

Mikor az USA (Barack Obama) élesen támadja Magyarországot a második világháborúban elkövetett tettekért, akkor feltevődik a kérdés:

Mikor a zsidó testvéreinknek szükségük lett volna a gazdag amerikai zsidó testvérek segítségére, vagy a szintén gazdag és befolyással rendelkező amerikai kormány segítségére, akkor HOL VOLTAK EZEK A SEGÍTSÉGEK? MIÉRT NEM TETTEK SEMMIT!

EZÉRT NINCS JOGA AZ USÁ-NAK KRITIZÁLNI!! ELŐSZÖR KRITIZÁLJA MEG SAJÁT MAGÁT!!!!

AZ IS FELMERÜL, HOGY MILYEN INFORMÁCIÓT KAPTAK AZ AMERIKAI BEFOLYÁSOS SZEMÉLYEK HÓMÁN BÁLINTRÓL. BENNE SZEREPELT-E AZ EGÉSZ TUDOMÁNYOS MUNKÁSSÁGA (AMIT ÉRTÉKELNI KELLENE)? BENNE VOLT-E, HOGY MENNYIRE MEGALÁZTÁK, KÍNOZTÁK, VERTÉK  A BÖRTÖNBEN, ÉS HOGY MÁRTÍRKÉNT HALT A HAZÁJÁÉRT?

IGAZSÁGOS VAGY EGYOLDALÚ VOLT A SZEMÉLYISÉGÉNEK/TEVÉKENYSÉGÉNEK A BEMUTATÁSA?

Nagyon fontos az Igazság bemutatása és felkutatása. Egy amerikai professzor, Texe Marrs kutatásai alapján például újabb adatok kerültek napvilágra.
 
Zsidó testvéreinktől állandóan azt halljuk, hogy a Magyar Kormány ismerje el a II. Világháborúban elkövetett bűnöket. Ezt a Magyar Kormány megtette (Itt fontos a MEGSZÁLLT ÁLLAPOT kihangsúlyozása)!
 
Jó volna, ha a zsidó testvéreink példát mutatnának e területen. Texe Marrs, amerikai egyetemi professzor kutatásai alapján, valamint a különböző előadásaiból kiderül, hogy a Szovjetunióban 1917-1985 között 66 millió lélek halt meg. Az akkor irányító vezetőségben nagy számmal szerepeltek a zsidók is.
 
Jonathan Sack: Szemet szemért c. könyvében írja, hogy:
... A második világháború után a zsidók átvették a koncentrációs táborokat, ahova németeket raktak. Kelet Európában összeszedték a németek és a táborba vitték a német férfiakat, nőket és gyermekeket.
 
Schlomo Morel, imádta a falhoz vágni a német kisbabákat és nagy elõszeretettel vert halálra német nõket és férfiakat bárszékkel! A Holokauszti megemlékezéseken ezekre az ártatlan civílekre is kellene gondolni!  
Salomon Morel (November 15, 1919 – February 14, 2007) was a Jewish partisan, Stalinist official and an accused war criminal. Immediately after the end of World War II, he became commander of the Zgoda labour camp in Świętochłowice.[1] During the rise of the Polish United Workers' Party, Morel acquired the rank of colonel in the political police, or MBP, and commanded a prison in Katowice.
In 1994, soon after the dissolution of the Soviet Union, Morel was indicted by Poland's Institute of National Remembrance for war crimes and crimes against humanity, including the "revenge killings" of 1,500 ethnic prisoners from Upper Silesia (most of them Polish Silesians and German civilians).[2] After his case was publicized by the Polish, German, British, and American media, Morel fled to Israel and was granted citizenship under the Law of Return. Poland twice requested his extradition, but Israel refused to comply and rejected the more serious charges as being false, potentially part of an antisemitic conspiracy, and again rejected extradition on the grounds that the statute of limitations against Morel had run out, and that Morel was in poor health. In 1992, Morel immigrated to Israel,[3] where he still received pension from Poland.
 
A jövő generációjának ezeket a dolgokat, valamint az örmények tragédiáját és a palesztinokkal szemben elkövetett erőszakos cselekedeteket is meg kellene ismernie! 
 
NAGYON ÉRDEKES, HOGY AZOK A ZSIDÓ TESTVÉREINK, AKIK MEGJÁRTÁK Auschwitz-ot, TISZTELTÉK, SZERETTÉK ÉS KIÁLLTAK HORTHY MIKLÓS MELLETT!!
 
A MOSTANI GENERÁCIÓ GYŰLÖLKÖDÉSBEN ÉS TÁMADÁSBAN ÉLI MEG FÁJDALMÁT! ŐK TÁMADJÁK HORTHYT, AMELY NÉZETÜKET FELHASZNÁLJÁK A  NACIONALISTA SZLOVÁK, ROMÁN, ... SZÉLSŐSÉGESEK!
 
KINEK HIGGYÜNK, AZOKNAK AKIK VALÓBAN MEGJÁRTÁK AUSCHWITZOT VAGY AZOKNAK, AKIK A SZOBORAVATÓJÁN VAGY BÁRMELY MÁS JELENKORI TÜNTETÉSEN RÉSZT VESZNEK ÉS NEM A LEGKULTURÁLTABBAN VISELKEDVE DEMONSTRÁLNAK?
 
Azt tapasztaljuk, hogy napjaink zsidósága elszigetelődik a magyar társadalomtól és inkább a nemzetközi zsidóság felé fordul.
 
Mi a fontosabb a támadás és gyűlölködés vagy az egymás melletti testvéri együttélés, mely a közös tragikus múlton alapszik. A magyarságnak is megvan a tragikus múltja, mely több országban sok magyar áldozatot követelt (Trianon)!!
 
CSAK ÚGY LEHET A ZSIDÓ TESTVÉREINK MÚLTJÁT, TÖRTÉNELMÉT ÉS MEGEMLÉKEZÉSEIT TISZTELNI, HA ŐK IS UGYANAZT TESZIK! VAGYIS, HA TISZTELIK A CIVILEK AKARATÁT! 
 
Gondolja át a zsidóság, hogy hány olyan zsidó testvérünk van, akiknek szobrai vannak (utcanevei, intézmény nevei, ...), AKIK SEMMIBEN SEM KÜLÖNBÖZNEK HÓMAN BÁLINTTÓL! A KOMMUNIZMUS SOK GAZSÁGOT MEGENGEDETT!
 
MINDNYÁJUNK SZÁMÁRA AZ A FONTOS, HOGY MAGYARORSZÁG LEGYEN EGY OLYAN HELY, AHOL A ZSIDÓSÁG BÉKÉBEN ÉS BOLDOGSÁGBAN ÉL A MAGYAR TESTVÉREIVEL!
 
Túl sok olyan ország van, ahol a zsidó testvéreinket üldözik! Ezért, legyen Magyarország egy példa arra, hogy ezen változtatni lehet.
 
Befejezésül:
 
A Nép előre szeretne haladni! A mai generációnak SEMMI KÖZE A HÁBORÚHOZ!
 
A múlttal kapcsolatosan fontos a TELJES igazság bemutatása! NEM LEHET EGY NEMZETET SEM A TÖBBI FÖLÉ EMELNI!
 
FONTOS, HOGY A POLITIKUSOK A TELJESSÉG SZEMPONTJÁBÓL ADJANAK VÉLEMÉNYEKET. FONTOS, HOGY CSAK AKKOR ÍTÉLKEZZENEK, HA FELKÉSZÜLTEK ÉS ISMERIK A TELJES IGAZSÁGOT!
 
Maradok tisztelettel,
Mária
 
Továbbította a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

2 megjegyzés:

  1. A cikkel tökéletesen egyetértek, higgadtan megfogalmazott mondanivaló! Egyetlen sorát írtam volna másként!
    "Gondolja át a zsidóság, hogy hány olyan zsidó testvérünk van, akiknek szobrai vannak (utcanevei, intézmény nevei, ...), AKIK SEMMIBEN SEM KÜLÖNBÖZNEK HÓMAN BÁLINTTÓL! A KOMMUNIZMUS SOK GAZSÁGOT MEGENGEDETT!"
    Szerintem különböznek Hóman Bálinttól! A nyomába sem léphetnek! Talán elég, ha egy példát mondok: Horn Gyula, akinek szobra van, aki miniszterelnök lehetett a "rendszerváltás" után is! Ez ellen valahogy a zsidó testvérek elfelejtettek tiltakozni! Ez csak egy példa!
    Gratulálok a kitűnő cikkhez, már ideje volt, hogy valaki ilyen szépen összefoglalva leírja.
    Irén

    VálaszTörlés
  2. Kedves Irén! Nincs jogunk átírni a levél tartalmát, még ha rengeteg munkába is került, hogy ne hagyjam benne a helyesírási hibáit. Örülök, hogy megírtad, hiszen én is fennakadtam ezen, de tudom, hogy a levél írója már megint abba a hibába esett, hogy nem is gondolta végig, mit ír, csupán azt szerette volna érzékeltetni, hogy benne nincs lenézés, gyűlölet, amint azokban, akik a Hóman Bálint ügyben nyüzsögtek.

    VálaszTörlés