2017. június 11., vasárnap

Küzdelem a rák és a gyógyszerlobbi ellen

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Prof. Dr. Dávid Tamás előadása: A rák gyógyítható, az igazság hirdetése a rák elleni harcban 

„Mindenkiben ott van a gyógyulás kulcsa” vallja Prof. Dr. Dávid Tamás. Második, valójában a harmadik alkalommal lesz Prof. Dr. Dávid Tamás, nemzetközileg elismert rákkutató a Fejér Szövetség 372. Hétvezér Esték előadásának az előadója. Magyarázatra szorul ez a megállapítás, hogy „valójában harmadik” alkalommal lesz vendégünk a Professzor úr. A magyarázat: az első alkalommal 2013. február 5-én a Királykút Emlékházba nem fért be az előadás iránt érdeklődő nagyszámú hallgatóság. A kívül rekedtek számára az előadás néhány héten belül ismétlésre került, akkor már a  Felsővárosi Közösségi Házban. 

Mi minden történt az elmúlt négy és fél év alatt Prof. Dr. Dávid Tamással? A Professzor úr beszámol az azóta eltelt időszak történéseiről, legújabb kutatási eredményeiről, munkájáról, legfrissebb tapasztalatairól és harcáról a látható és láthatatlan, - nevezzük „gyógyszerlobbi”-nak azt a világot átszövő, - ellenérdekelt szövetséget, amely mindent megtesz annak érdekében, hogy elhallgattassa, eltüntesse a színről a másként gondolkodó gyógyítókat. Olyannyira, hogy másokhoz hasonlóan, - gondoljunk csak Prof. Dr. Horváth István érelmeszesedés elleni védőoltás kidolgozójának perére – prof. Dávid Tamást is perbe fogták és elsőfokon el is ítélték. 
Magyarországon az emberek egészségtudata tragikusan alacsony, pedig a rákot meg lehetne előzni, csak ehhez szemléletváltásra és életmódváltásra van szükség, vallja a professzor. Dávid Tamás szerint mindenkinek joga van megtudni, hogyan tudja elkerülni a rákot, vagy felvenni ellene a harcot, megmenteni az életét, megismerni más utakat is. Ezért járja a világot, segít a betegeknek. Pedig ő is megjárta a poklot, sőt az ellene folyó támadás ma is folyamatos. Évtizedekkel ezelőtt rákban halt meg a felesége, aki rengeteget szenvedett. Halálakor huszonkilenc kilóra fogyott. Ez a tragédia is hozzájárult ahhoz, hogy a rák elleni harc megszállottjává vált. Dávid Tamás nemcsak a gyilkos kórral vette fel a harcot. Azt mondja: talán még ennél is nehezebb háborút vív a gyógyszerlobbival, bár ez a kifejezés túlságosan is enyhe, annak leírására, amilyen tortúra folyik ellene. 
Vannak a világban olyan csoportok, akik számára a megelőzés, az egészséges életmód az ellenség, mert az az érdekük, hogy minél több beteg ember legyen – hangsúlyozza Dávid Tamás. A kemoterápia, a sugárkezelés ma a világ legnagyobb üzlete. Ki merem mondani: ez a lobbi könyörtelen, eltapos mindenkit, aki új utakat keres. Sarlatánnak, csalónak kiáltják ki, tönkreteszik. Bár energiáját és egészségét is rendkívüli mértékben megviseli ez a harc, ő azonban, azt mondja, a végsőkig kitart. A három évtizedes rákterápiás módszere segítségével világszerte számtalan, reménytelennek nyilvánított betegen segített. Életét a gyógyításnak szentelte és töretlenül vallja ”Hinni, szeretni, megérteni, segíteni”.
A mostani fehérvári előadása, bár hivatalosan 18.00. órakor kezdődik, azonban az érdeklődők rendelkezésére fog állni, már az előadás előtt  egy órával. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. 

Az előadás ideje: 2017. június 13. kedd 18.00 óra
Az előadás helye: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25 

Fejér Szövetség Sajtószolgálat   


2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Megjegyzésként idézek Dr. Lenkei Gábor írásából, amelyet mindenkinek javaslok elolvasásra:
    "...Én nem gyógyszerlobbinak, hanem gyógyszermaffiának nevezem ezt a társaságot, mégpedig azért, mert a tevékenységük káros volta messze túlmutat azon, ami még beleférne a lobbi szó tartalmába. Természetesen Magyarország sem kivétel azon országok alól, ahol a gyógyszermaffia aktívan tevékenykedik."
    Teljes cikk: http://testepitek.hu/gyogyszermaffia-magyarorszagon-inkabb-gyogyszert-szedj-mint-vitamint/

    VálaszTörlés

    VálaszTörlés