2017. május 8., hétfő

A NŐ ragyogása - a család fénye

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Dr. Darnói Tibor: Egység, harmónia, női minőség a magyar szellemiségben 

Másodízben lesz vendégünk Dr. Darnói Tibor a Fejér Szövetség Hétvezér Estek - sorozatában. A Május 09-én 367. HVE - esten „Egység, harmónia, női minőség a magyar szellemiségben” címmel tart előadást. 
Vajon miért nincs a mai világunkban a női minőség a helyén? Mi az oka a szeretet, a harmónia, az együtt teremtés hiányának párkapcsolatunkban? Ez az előadás nem csak Darnói Tibor korábbi előadáshoz   kapcsolódik szervesen, hanem érdekes összecsengésben van Bedő Imre néhány hónappal ezelőtti HVE előadásával is, amely a férfiasság véghanyatlásának kérdésével foglalkozott. Tehát aki azt az előadást meghallgatta és ezen is részt vesz, a családot, - létünk legrégebbi alapjait alkotó - legkisebb közösség szereplőit, a férfi után a női minőség szellemiségét ismerheti meg mélyebben.  
Az ősi magyar szellemiség központi energiája a szeretet, mely a létezés valamennyi síkját áthatja. Ez a földi létben akkor tud legteljesebben kibontakozni, ha a női - férfi együtthatás közös, együttes harmóniában nyilvánul meg. Egy ilyen párkapcsolatban senki sem alá -, sem fölérendelt, itt a nemek közösen alkotnak egységet és közösen teremtenek. Mellérendeltségben.
Ám mai világunk alá-, föle rendelő hierarchiájában a női minőség nincs a helyén. Ennek következményeit nap, mint nap érezhetjük. Hogy ezt miként lehet megváltoztatni? Erre ad választ az előadás, kiemelten a női-férfi szerepek bemutatásával, a párkapcsolati kérdésekkel és a családi élet harmóniájával foglalkozik. A rendezvény fókuszában a női életminőséget meghatározó témák, a szeretet, a női-férfi kapcsolata és a család egysége és maga a női minőség áll. 
Szeretettel várunk minden a téma iránt érdeklődő asszonyt, leányt és persze a másik nem minden korosztályának képviselőit is invitáljuk erre az előadásra.

Az előadás ideje: 2017. május 09. kedd 18.00 óra
Az előadás helye: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25 
Fejér Szövetség Sajtószolgálat  












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése