2016. szeptember 11., vasárnap

Budaházy György részvét nyilvánítása Bayer Zsoltnak

Budaházy György gondolatait tolmácsoljuk felétek, változtatás nélkül, teljes terjedelemben:

"Bayer Zsolt szolidaritást vállalt velem a rám mért 13 éves igazságtalan ítélet kapcsán. Most én szeretném együttérzésemről és szolidaritásomról biztosítani a 20 éves fia ok nélküli brutális megverése kapcsán. Az én fiam a 18. évében van, már ő is el-eljárogat a barátaival a városba szórakozni. A feleségemmel bennünk is mindig ott motoszkál a féltés, pont az ilyen állatok miatt, amilyenekbe Zsolt fia is belefutott. Jól ismerem ezt fajtát, magam 11 évet húztam le a szórakoztatóiparban az éjszakában, és ott lehet találkozni ilyenekkel.

Pontosan ez a véleményem már régóta és ezt közjogi gondolataimban ki is fejtettem, hogy egyik legellenszenvesebb hazugsága ennek a liberális világnak ez a hamis egyenlősdi, amivel az ilyen állatokat és egyéb társadalombomlasztó elemeket a normális-, sőt, a legkiválóbb emberekkel egy szintre emeli és egyenlő (esetenként még több) jogokkal látja el.

Kedves Zsolt! Ha ez a pusztító, a hazafiakat terroristázó, az igazi terroristákat mentegető liberális világ rövidesen drámai körülmények között összeomlik (mert össze fog omlani), akkor nyilván csak súlyos véráldozatok után lesz újra rend.
 

De könyörgöm, még egyszer ne engedjük, hogy a jogok és kötelességek ősi és ésszerű összhangjára épülő közösségközpontú gondolkodásmód helyett, megint a minden értéket megkérdőjelező, énközpontú, harácsoló, rikácsoló, lovagkeresztvisszaadó idióták határozzák meg a társadalmi normát."

Őszinte együttérzéssel:
Budaházy György

Ha valaki lemaradt volna a Gyuri által említett Bayer-cikkről, az utólag itt olvashatja el: http://magyarhirlap.hu/cikk/64773/Tizenharom
Bayer Zsolt fiának brutális megveréséről pedig bővebben itt: http://magyarhirlap.hu/cikk/65641/Az_elet_erteke

Továbbította Mikus Márton facebook oldaláról a
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

1 megjegyzés:

  1. Bayer fiának megveréséről:
    Utálom Bayert. Ha őt verték volna meg, talán picit még elégtételt is éreznék, mondjuk úgy kb 1 percig. De ez....
    Gusztustalan, undorító és aljas. Nem tudom, hogy azért verték-e meg, mert az aki vagy csak azért mert éppen arra járt, ez lényegtelen is.

    Azért két dolgot ezzel kapcsolatban ne felejtsünk el: mindez azok után történik, hogy két hét alatt rendet raktak. Hogy a közbiztonság az egekbe hágott. Hogy a minden terroristát, köztük Budaházyt, Póka Lászlót, az Orbán háza előtt is tüntető szintét terroristát, no meg a mocskos tolvajkergetőekt, akik alig százegynéhány tolvajt és szervezett bűnözőt segítettek elkapni a rendőrségnek.

    Amikor Bayer lehiggadt már kicsit és jobban belegondol, vajon érezni fogja-e az összefüggést, most, hogy saját maga is megtapasztalta ennek az egész rendszernek a rohadtságát? Vagy beéri azzal, hogy volt pár bűnöző, ez van?


    Budaházyékkal kapcsolatban: azért nem érdekes, hogy miközben mindenki tudja, hogy semmilyen konkrét, elfogadható, törvényesen szerzett bizonyíték nincs semmire - mégis ilyen ítélet születik? Nyilván semmi köze ahhoz, hogy mind Orbánéknak, a Jobbikkal való kapcsolatai miatt, mind Gyurcsányéknak úgy kellett ez az ítélet mint egy falat kenyér, így a választások előtt, ugye?

    Jogállam? Demokrácia? Tisztára a Rákosi idők. Ezen is le kellene gondolkodni.

    VálaszTörlés