2015. augusztus 14., péntek

Vendégünk Prof. Dr. Horváth István

Ha kedd, akkor Hétvezér Est



AZ ELŐADÁS HELYSZÍNE: Székesfehérvár, Ady E u. 32. I.em, Miss Tee Teázó
Bűncselekménnyel vádolják Prof. Dr. Horváth István professzort, aki Nobel-díjat érdemelne 
Vétkesek közt cinkos, aki néma…..

Névtelen feljelentés alapján koncepciós büntető per folyik Prof. Dr. Horváth István, orvos-biológus professzor ellen, aki több évtizede dolgozik olyan eljárásokon, amellyel potom pénzből egy világ-egészségügyi problémát volna képes megoldani. A Professzor Úr lesz a vendégünk a 284. Hétvezér Esten. Az érelmeszesedés és szövődményeinek hatékony gyógymódjával már több mint egy évtizede kilincsel a magyar államnál, ami végül segítség helyett rendőröket küldött, próbálja lejáratni, sőt most már névtelen feljelentés alapján büntető-perbe fogta.! 
Koleszterin háború (Prof.Horváth István pere) 


2011-es  év elején Prof. Dr. Horváth István orvos biológus professzornál tartott házkutatást a rendőrség és lefoglalta minden kutatási anyagát és feljegyzését, illetve eljárást indított "kuruzslás" vádjával. Mivel Magyarországon vagyunk, ezért biztosak lehetünk benne, hogy hatékony dologról lehet szó, hiszen a rendőrség nem az emelt díjas telefonszámokon távgyógyító formáknál  és nem is az állami megrendelésre madarakat vagy marhákat  influenzáló cégekre szokta rátörni az ajtót kuruzslás vádjával. 

"Prof. Dr. Horváth István orvos- biológus 40 év kutató munkája eredményeként, melynek során, mint az USA tudósaival, mint az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot" – számolt be 2000-ben többek között a Duna Tv is. 

Ha engedélyeznék a vakcinát, akkor a szakértők szerint Nobel díjas találmány lehetne, hiszen Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást ilyen módon megvalósítani. 2005-ben a genfi világkiállításon már aranyéremmel jutalmazták ezért a Professzor Urat. Természetesen azonnal beadta magának a készítményt, amely 100 %-ban hozta az elvárt eredményeket. Az is ”természetes”, hogy ilyen esetekben az orvostársadalom nem áll ki a feltaláló mellett, hanem azonnal beadatja magának és lapít tovább, tisztelet a kevés kivételnek.
A professzort többen biztatták pályázatokkal és egyéb lehetőségekkel, hiszen a hivatalos akkreditáláshoz szükség volna körülbelül 100 millió Forintra. Tudják, ez  kb. annyi, mint amennyit hetente az óriásplakátokon kormányzati propagandára elplakátolnak. Más számokkal kifejezve kb. 15.000 ember hal meg évente az érelmeszesedés és szövődményeinek következtében, továbbá ennek a számnak több százszorosa szenved miatta, miközben szedi erre a betegségre a drága és általában semmit érő gyógyszereket!

Hamarosan eljönnek azok az idők, amikor az ún. "felelős beosztású" embereket, nem piti bűncselekményekért fogják elővenni, és legjobb esetben is olyan helyre kerülnek, ahol majd nem boldogítja őket a gyógyszer lobbik offshore sikerdíja, nem utolsó sorban pedig - bár ez érdekli őket a legkevésbé - emberek százezreinek halála és egészségügyi problémája száradhat a lelkükön. Mindenesetre, a jelenleg is hatályban lévő Büntető Törvénykönyv (Btk.) népirtás bűntettének nevezi, és a 155. § (1)  c)  pontja értelmében – politikusok esetében kiemelten – életfogytig tartó fegyházbüntetéssel bünteti a hasonló cselekedetet!

155. § (1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából 
c):  a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik, bűntettet követ el, és tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő. 
 Amit érdemes tudni az oltóanyagról:
teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést
ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés okoz
helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával
újra indítja - nagy százalékban - a hasnyálmirigy által termelt inzulin képződését
a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést
a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek élete végéig kellene szedni a szív-és vérnyomás csökkentő, valamint a vérhígítókat, elhagyta az összes gyógyszert! (orvosilag igazolt eset!)
  
Az éltető koleszterin 
Folytathatnánk még a felsorolást és az okfejtést is, hogy az ilyen és ehhez hasonló magyar találmányokkal szinte egy csapásra lehetne kimászni az egész társadalmunkat érintő pénzügyi és egészségügyi csapdahelyzetekből, de egyelőre csak az látszik nyilvánvalónak, hogy az államnak nem érdeke népének egészsége és jóléte, ugyanis a politikusok éppen ezek ellenkezőjéért kapják a – a NAV-nál sem jegyzett – csillagászati „bónuszaikat”!

Természetesen, mi laikusok nem tudjuk eldönteni, hogy a szer valóban jó-e, vagy sem! Azt azonban a legbutább ember is tudja, hogy ezt nem a rendőrségnek, meg a bíróságnak kellene eldönteni! Elsősorban annak az eldöntése lenne fontos, és mindenkinek az érdeke, hogy a szer jó, vagy sem, még akkor is ha a professzor nem tartotta be a kötelező protokollt! Aztán, ha a szer beválik, lehet hálálkodni és köszönetet mondani, ha nem, akkor lehet mérlegelni a büntetést az esetleges jogsértések miatt. Azonban ezen már régen túl vagyunk, hiszen az a rengeteg gyógyult ember, a halál torkából kiszabadult emberek ezrei – számukat megbecsülni is nehéz – akik önként vállalva beadatták maguknak a vakcinát, bizonyítja, hogy a vakcina jó és működik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok, akik arccal, névvel vállalva kiállnak a nyilvánosság elé. Szemben azokkal az orvosokkal, főorvosokkal, akik ugyan beadatták maguknak a vakcinát és köszönik, szépen jól vannak, de lapítanak csendben, mert ők más normák alapján rendszerezik a világot….
Vér és Arany – Dr. Horváth István érelmeszesedés elleni védőoltásának története 

A világban egyedül álló találmányt az elmúlt több mint 10 évben egyetlen kormány, egyetlen egészségügyi kormányzat nem karolta fel. Vajon miért? Arra, hogy egy ilyen horderejű találmány  engedélyezéshez szükséges költségek biztosítására az elmúlt másfél évtized év egyetlen kormánya sem volt hajlandó, józan ésszel belátható magyarázat nincs. Ha van, akkor azt köteles lett volna közölni az illetékes egészségügyi kormányzat. Emlékezzünk arra a hisztériakeltésre, amely a H1N1 influenza elleni oltás mellett érvelt. Nos, ez az oltóanyag akkor minden előzetes, a protokoll szerinti engedélyezési eljárást mellőzve, egy ún. gyorsított eljárásban kapta meg a „pecsétes” papírt, és ez alapján oltottak be sok százezer magyar állampolgárt.

Prof. Dr. Horváth István professzor már sokszor kifejtette, hogy akár egy ilyen „gyorsított” eljárásban is lehetne engedélyezni a vakcinát. Hiszen azok a betegek, akiknek napokon múlhat, múlik az élete, azok képtelenek évekig várni.  Nem jó, ha sok a magyar


Számoljunk csak, ha a legóvatosabb, tapasztalatokon alapuló becslések szerint is évente 15 000 magyar embert lehetne meg menteni ezzel a találmánnyal, akkor az elmúlt 10 évet alapul véve hány magyar ember halála, ezen felül hány ember munkaképességének elvesztése, szenvedése terheli ezeket az adminisztrációkat? Nyilván való a perbe fogott professzor ellen a háttérben fölsorakozott erők érdeke, a gyógyszer gyártók számára a koleszterint szabályozó vagy annak szintjét befolyásoló szerek eladása világviszonylatban milliárdos üzlet, s ezt USD-ben kell érteni! Tehát keményen sérti ezeket az érdekeket a professzor találmánya. Nem beszélve arról, hogy alapos a gyanú arra, hogy ezek a szerek Alzheimer- (demencia) és Parkinson-kórt okozhatnak. Nem fogom be pörös számat - Dr.Horváth István; Jakab István 

A vérbírók unokái akarnak ítélkezni egy olyan ember felett, akinek a találmánya milliók életét tudná megmenteni. Az Alkotmányt napjainkban helyettesítő „Alaptörvény” egyik paragrafusa azt mondja ki, hogy mindenkinek joga van az egészséges élethez! Nos, ebben a perben, ha elmarasztalnák Dr. Horváth István Professzort, akkor ez a szerződés semmissé válik, amely az állampolgárok és a hatalom között köttetett.

 Dr.Horváth professzor kálváriája, avagy tudják, merik, teszik - Dr.Egely György, Jakab István
Talán hallotta már valahol a tisztelt olvasó azt, hogy az „állam mi vagyunk”. Mutassuk meg , hogy az állam valóban mi vagyunk és álljunk ki magunkért, Dr. Horváth István professzor Úrért, a józan észtől vezérelve és a bürokrácia védőpajzsa mögé bújó, a profit pusztító sátánjától vezérelt erőknek mutassuk meg, hogy magunkért,  a megmaradásunkért össze kell és össze tudunk fogni.  A kedd este legyen egy demonstrációja annak, hogy semmilyen sötét erő nem győzhet a jó, az igazság felett

Az előadás ideje: 2015. augusztus 18. kedd 19.00 óra
Az előadás helye: Székesfehérvár, Országzászló tér      MissTee Teabolt 
Rossz idő esetén a Miss Tee Teaboltban,Székesfehérvár, Ady Endre út 32. I. em.)

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése