2015. február 8., vasárnap

Simicska Lajos ordenáré megnyilatkozásáról

Tisztelt Sajtószolgálat!

Nagy tisztelettel és elismeréssel olvasom, hogy Patrubány Miklós, annak ellenére, hogy a Magyarok Világszövetsége  évek óta nem kap semmiféle állami támogatást és minden tisztségviselője ingyen dolgozik, túllépve a sérelmeken, a magyar nemzet érdekét tartva szem előtt, elítéli a Miniszterelnököt  érintő támadást.
Friedrich Klára rovásírás oktató-kutató

Simicska Lajos kövesse meg a magyar nyilvánosságot - Felszólalás a közbeszéd tisztaságáért

Megrökönyödéssel olvassuk Simicska Lajos médiamágnás – a Magyar Nemzet, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió vezető tulajdonosa – trágár kijelentéseit, amelyekre egykori harcostársával, Orbán Viktorral támadt konfliktusa miatt ragadtatta magát.

A Magyarok Világszövetsége felszólítja Simicska Lajost, hogy kövesse meg a magyar nyilvánosságot a mosdatlan szóhasználatával okozott inzultusért.

Amennyiben erre nem hajlandó, úgy inkább hagyjon fel a média-vállalkozással, hiszen a közbeszéd tisztasága egy olyan érték, amelynek megőrzéséért valamennyien felelősséggel tartozunk, első sorban a közbeszéd alakítói, a sajtó és a média szereplői.

Budapest, 2015. február 7-én

Patrubány Miklós István Ádám
Magyarok Világszövetsége

MVSZ Sajtószolgálat
8519/150207


„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése