2013. május 31., péntek

Nem alázatos! Gyalázatos! Kiutasították az Ujgur Ifjúsági Világkongresszus Küldöttségét az országból

Megalázó módon kiutasították Magyarországról az Ujgur Világkongresszus Ifjúsági Tagozatának küldöttségét

Május 30-31-én és június 1-jén Budapesten ülésezett volna az Ujgur Világkongresszus Ifjúsági Tagozata, ám a nem is olyan régen a Zsidó Világkongresszust ajnározó budapesti kormány ezúttal is kimutatta a foga fehérjét. Csütörtökön este néhány perccel 20 óra után lehajtott fővel, megalázottan távozott mintegy 15-20 ujgur fiatal a Magyarok Világszövetségének Semmelweis utcai székháza elől. Távol-keleti testvéreinket aljas és megalázó módon kiutasították Magyarországról.

Hadiállapot az MVSZ székháza előtt
Hadiállapot uralkodott május 30-án este a Magyarok Világszövetségének Semmelweis utcai székháza előtt és környékén: nagy számú rendőrautó, még több rendőr, sőt még a katasztrófavédelem (!) is jelen volt. A székház előtt álldogálók közül többen meg is jegyezték, hogy ezekre a derék rendőrökre másutt talán nagyobb szükség lenne. Az utcára szintén kitessékelt Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke kérdésünkre elmondta, hogy a rendőrség bombariadóra hivatkozva a tűzszerészekkel együtt megszállta székházat, mindenkit kiküldtek az utcára. Mindez a színjáték 17:30 órakor kezdődött, mert 18 órakor kezdődött volna az ujgur és magyar fiatalok közös táncházi estje.

Erre a színjátékra van pénz
A rendőrség akcióba lépése után nemsokára a székház elé érkezett a 15-20 fős ujgur ifjúsági küldöttség, akiket a rendőrök "természetesen" föltartóztattak, hiszen az egész bombariadó cirkusznak ez volt a célja. A székházból szintén kikergették a már megérkezett, népviseletbe beöltözött magyar fiatalokat, ujgur testvéreink vendéglátóit. Az Ujgur Világkongresszus Ifjúsági Tagozata budapesti ülésének kulturális részeként a magyar és ujgur fiatalok közös táncház keretében tanították volna egymást a két nép táncaira. Csakhogy a táncházra nem került sor, mert ujgur testvéreinket kiutasították Magyarországról.

Patrubány Miklós portálunknak elmondta még: ugyanezt a játékot korábban, csütörtökön már eljátszották ujgur testvéreink szálláshelyén is, az Attila Szállóban. Ott először valamilyen elképesztően ostoba tűzvédelmi hiányosságra hivatkozva szórták ki az ujgurokat az utcára, majd ezután kezdődött a "katasztrófavédelem" látszattevékenysége. (Az MVSZ székháza előtt is láttunk a katasztrófavédelmis autót. Erre a cirkuszra van pénz.)

Patrubány Miklóst is kitessékelték az utcára
Ümit Hamit ujgur vezető (Fotó: Kis-kunság)
Csütörtökön további elképesztő eseményként a rendőrség valószínűleg követte, majd a budapesti utcán föltartóztatta azt az autót, amelyben Ümit Hamit, az Ujgur Világkongresszus Európáért felelős elnöke is utazott. Az ujgur vezetőt a rendőrség kiemelte az autóból, ismeretlen helyre vitték, majd kiutasították az országból. Ümit Hamitnak a lefogása után még sikerült telefonálni Patrubány Miklósnak, ám az MVSZ elnökének később senki nem volt hajlandó elárulni, hogy hová vitték az ujgur vezetőt. Még az országos rendőrfőkapitány sem tudott Ümit Hamit hollétéről...

Csütörtökön este húsz óra körül a Magyarok Világszövetségének Semmelweis utcai székházában még szorgalmasan keresték a bombát, hárították a katasztrófát, amikor a megalázott, és a "testvéri" Magyarországról kiutasított ujgur fiatalok megindultak a Keleti pályaudvar irányába, száműzetésüknek valamelyik nyugat-európai állomására. Az MVSZ székháza előtt azonban még sokáig álldogált egy fölháborodott kisebb csoport, köztük tibeti zászlóval Hendrey Tibor, a Tibetet Segítő Társaság elnöke. Mint mondta: Tibetet és a magyarokat leginkább Kőrösi Csoma Sándor miatt kötik egymáshoz baráti szálak, az ujgurok pedig a testvéreiknek tartanak bennünket.

Hendrey Tibor a tibeti zászlóval
Hering József - Kuruc.info

Korábban írtuk: A "magyar" rendőrség megpróbálja ellehetetleníteni az Ujgur Világkongresszust, a főtitkárt elvitték, és kiutasítják az országból

Ujgur barátainkat nem engedik a Magyarok Világszövetségének székházába. 50 ujgur testvérünket feltartják. Ott állnak az épület előtt. Ümit Hamit főtitkárt elvitte a rendőrség, és két órán belül el kell hagyja az országot. Újabb kínai seggnyalás a Fidesztől - írja egyik olvasónk.
Egy másik forrásból úgy tudjuk, az épületben bombariadó is volt.
A Magyarok Házában az Ujgur Világkongresszus budapesti ülésére került volna sor, bővebben itt.
(Kuruc.info)
Képek a helyszínről:

További részletek: ITT

Mondhatnám, hogy elindult, de nem volna pontos.Sokkal inkább: egyre nyíltabbá válik és fokozódik az, ami már régóta zajlik, s amelyre a lakosság (nem a nemzet, de még a nép sem) ugyanúgy kettős választ ad majd, mint eddig: a mindig és minden áron egyetértőkre és a megátalkodottan azt az egyet értőkre megoszlik.

Ferenc (az öreghegyi)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése