2012. december 31., hétfő

Levelesládánkba érkezett petíció Fazekas Sándorhoz

Levelesládánkba érkezett:

PETÍCIÓ, A MAGYAR TERMŐFÖLD, HAZÁNK TERÜLETE MAGYAR KÉZBEN MARADÁSÁÉRT FELELŐS MINDENKORI MAGYARORSZÁGI KORMÁNYOKHOZ,

Tisztelt dr. Fazekas Sándori Miniszter Úr!

Korábban minisztériumi és országgyűlési megbízott szakértőként kiderítettem az alábbi törvényhozási hazaárulást, amit megbízás nélküli ügyvitel keretében (Ptk. 484-487. §.) itt is ismertetek.

Aki ténylegesen fenn akarja tartani Hazánk tulajdonjogát a  termőföldre, annak tudni kell A NEMZETBIZTONSÁGOT VESZÉLYEZTETŐ törvényekkel folytatott alábbi ország terület átjátszásról:

A külföldiek magyarországi befektetéseiről szóló 1988. évi XXIV. törvényt  hatályon kívül kell helyezni, mivel korlátlan termőföld és egyéb ingatlan vásárlási lehetőségeket nyújt a külföldiek itteni cégeinek. A talmud, tóra törvényeikkel a keresztényeket kirablásra és kiirtásra kötelezett izraeliek cégei Európai Uniós országokba  liberalizált betelepülését biztosító EU-Izrael közötti megállapodást 2010. dec. 8-án a magyarországi országgyűlés megszavazta Hazánkra vonatkozóan érvényesnek. Ezek miatt a Magyarországot felvásárolni akarásukat hirdető Izrael Hazánkban is telephelyet bejelentő cégei ma már felvásárolhatnak bármit, és a külföldi cégként felvásárolt ingatlanokat is átírathatják az ideszült gyerekeik tulajdonába. Az okirati bizonyítékait lásd a www.aquanet.fw.hu* és www.aquanet1.net76.net honlapokon, és az internetes HUN Tv-s előadásainkban.

A www.aquanet.fw.hu honlapunkat  jelenleg éppen letiltották az említett bűnözők az internetről, de annak, aki kéri, tudok róla DVD másolatot adni. 

Verőce, 2012. 12. 30.

Tejfalussy András okl. vill. mérnök, méréstani szakértő,
korábban minisztériumi és országgyűlési megbízott szakértő is
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG
Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenőrző Központja gmk v.a.
Cégbíróság által kijelölt végelszámoló
1036 Budapest, Lajos u. 115.

Közzétette: a Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése