2012. november 30., péntek

Ha Gyöngyösi Márton jobban fogalmazott volna ...

Mi a pártokat (általában) már rég nem kedveljük (régóta: mióta a taglétszámukkal képviselt arányt jóval meghaladó részarányra tettek szert a hatalomban), de most, mégis megkérdezzük:
ha Gyöngyösi Márton "jobban" fogalmazott volna a Jobbik padsoraiból megszólalva, akkor nem ugyanez volna-e a nóta? Biztosan? Mi is a baj abban, amit mondott, vagy ahogy mondta, ... egy nap késéssel azon jól felháborodva? Ne tudja meg a választó, hogy ki-kinek a kölyke, milyen ország állampolgára, csak szavazzon színre, szagra, hangra? Vagy címkére, szíre-szóra, vagy csak egy nyakkendő csomóra?!

Ennyi túlfizetett piskótahuszárt egy halomban ki látott már? Vagy nem is olyan piskóták? Talán csak nem már megint az a lényeg, hogy rólunk és ne másokról szóljon a "Hű, de felháborító! Szégyelld magad" nóta? Ki vezényli ezt (ezeket)? Nos, aki ezt a sok "látszat idiótát" mozgatja, az minden, csak nem idióta! Jobb, ha mindenki megjegyzi, hogy mi is háborít fel megint egy millió zombidoboz függőt ebben az országban?
Véleményét erről az egészről mindenki nyugodtan megírhatja, ha akarja! Azonban szombaton nem zsidókkal és nem is zsidók ellen, hanem a törvénytelenségek felszámolásáért jöjjön Kajászóra, akinek nem lett fontosabb hirtelen a kettős állampolgárok titkolódzási joga, mint a magyar föld sorsa. Főként, ha úgy gondolja, hogy a helyi föld helyi kézben van a legjobb helyen, nem pedig azok markában, akik a 4 évente a mi bőrünkre egymásra tücsköt-békát hányó, majd a "nácik" ellen (értsd ezt is magyarul: nemzetiek ellen) teljes mellszélességgel felvonulók siserehada mögött lobbiznak a háttérben, hogy még nagyobb legyen a hatalma sok birodalma!

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

MUNKAÉRTEKEZLET ÉS SZOLIDARITÁSI NAGYGYŰLÉS 
/KAJÁSZÓ, 2012. DECEMBER 1./
Előzetes jelentkezés: fejerszovetseg@gmail.com (tárgy: Igazságot Kajászónak)

Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
forrás:
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=beneg#cikk

Bár az alsóházban elhangzott szöveg után közvetlenül, senki sem kezdett rettegni, de mégis elindult a média hisztéria az egész nyugati sajtóban. No vajon kik gerjesztik ezzel a nyilvánvaló hisztériával az antiszemitizmust? Hisz a „nemzetbiztonsági kockázat” mellett a magyar szavazópolgároknak igenis joga megismerni azon személyek állampolgársági viszonyait, akiket megválaszt képviselőjének. Vagy már ezt is el akarja takarni a liberál-globalista pártpolitikai gőzhenger?

Nemcsak a Jobbik kíváncsi hazánkban a képviselők és majd a jelöltek kettős állampolgárságára, hanem minden józan magyar ember!
(Bár a jelenlegi törvényesség nagyon is vitatható – hiszen a kádári kor törvényességére épülve legális ugyan, de nem legitim – Én most mégis hivatkozom egy törvénytelen törvényre, mert ez leleplezi a rettegőket) 

Az 1992 évi LXIII.tv. 18 szaksz (4) bekezdése szerint: közérdekből nyilvános személyes adat pl. a képviselők állampolgársága is. Ha nincs mit takargatnia egy képviselőnek, akkor hozza ezt nyilvánosságra, s ne a média kezdjen a „lista készítéssel” vádaskodni, hanem szolgálja ki az állampolgárok jogos igényét ezen adat megismerését segítse elő. 

Dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke megerősítette dr. Jóri András adatvédelmi biztos e témában tett korábbi állásfoglalását. Szerinte e jelentős, magán adatot „maguk a képviselők mint közfeladatot ellátó személyek is kötelesek bárki számára megadni." Tehát itt nem lehet tévedésről, vagy listázásról beszélni, mert a képviselők állampolgárságára vonatkozó adatai közérdekűek, magyarán nyilvánosak! Sem a jelöltek, sem a képviselők, de egyetlen közszolga sem titkolhatja el egy másik államhoz való kötődését bizonyító: kettős állampolgárságát!

Én még emlékszem arra, hogy az MSZMP káderből Fideszes médiaszemélyiséggé váló személy, beigérte, hogy”megeszi a kalapját”, ha Simon Peresz izraeli államfő 2007. október 10-én tartott beszédében valóban olyat mondott volna, hogy: „felvásároljuk Magyarországot”. A kalapját persze – bár lehet nincs is szegénynek – nem ette meg a Hősök terén, de az említett és azóta is sokat vitatott kijelentés, nem verte ki a biztosítékot 2007-ben, de 2008-ban, vagy 2010-ben sem a pártpolitikai színpad környékén, s csak monológ maradt. Most viszont beindult a pártpolitikai cirkusz ezerrel. Nem győznek „elhatárolódni” a pártok jelentős vagy jelentéktelen figurái, sárga csillagot tűznek ki a képviselők és egy halom megtévesztett, de valószínűleg tisztességes zsidó ember is. Pedig nekik is érzékelniük kellene, hogy Izraelben minden közszolga az államigazgatásában és a hatalmi struktúrákban nyilvánossá teszi az egyéb állampolgárságát is. Ez újabb kettős mérce? Kinek és mi okból szükséges ez? Kik és mit akarnak ezzel takarni, vagy lehetetlenné tenni? Ennyire szorít a cipő?

Már a liberalizmus gyöngyszemének minősülő adatvédelmi biztos is céltáblává válik hazánkban? Már nem csak Jeszenszkynek egy ún. tudományos tanulmányból kiemelt tényszerűen adatolt mondatát akarja a pénz diktatúrája rasszistává minősíteni, hanem az eddigi liberális elveket is? Azt szeretné ez a „nem is létező” de a háttérből nagyon is irányító erő, hogy e közérdekű adatot a képviselők ne legyenek kötelesek nyilvánosságra hozni, s így bárki számára elérhetővé tenni? Hol vannak a túlhajszolt jogvédők ilyenkor, amikor a magyar nép jogait kell megvédeni? Ja, hogy a „jogvédők” szerint mi alsóbbrendűek vagyunk? Tessék mondani, nem lepleződtek most le? 

Elvtársak! Kövessétek Répássy Róbert igazságügyi államtitkár példáját! Mert a nemzetbiztonsági kockázat gyanúja minden percben növekszik! 

Szeged, 2012-11-29
Dr. Bene Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése